Menu

CV-onderhoud en lekkages verhelpen bij Loodgieter-Nijmegen.nl

Bij loodgieter-Nijmegen.nl staan wij graag voor u klaar als cv onderhoud wilt laten doen of als u met spoed een loodgieter nodig heeft. Er is niets vervelender dan wanneer u een lekkage in uw woning ontdekt en op dat moment geen loodgieter kunt bereiken. Wij staan daarom graag voor u klaar bij iedere spoed klus. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is direct telefonisch contact op te nemen met ons. Voordelen waar u van profiteert zijn bijvoorbeeld dat wij zeer scherpe prijzen hanteren, zo blijft het betaalbaar voor iedereen. Al onze monteurs zijn deskundige en professionele vakmensen. Tevens kunt u rekenen op de beste service – wij houden altijd rekeningen met de planning van onze klanten en wij denken altijd graag mee met onze klanten wanneer een probleem zich voordoet.

Onderhoudscontract afsluiten bij Loodgieter-Nijmegen.nl

U kunt ervoor kiezen om een onderhoudscontract voor uw CV ketel af te sluiten bij Loodgieter-Nijmegen.nl. Zo hoeft u niet meer langer om te kijken naar de aanbevolen jaarlijkse controle van uw keutel. Ook als u een onderhoudscontract afsluit, kunt u snel onze hulp inschakelen in noodsituaties. Met het contract doen wij periodiek onderhoud aan uw cv ketel. Bij een nieuwe ketel doen we dit jaarlijks. Is uw ketel al wat ouder? Dan doen we dit tweemaal per jaar. Hierbij krijgt u ruim op tijd bericht dat het tijd is voor een periodieke controle. Hierbij prikken wij ook direct een datum. Als deze datum niet goed uitkomt voor u dan kunt u snel en eenvoudig een nieuwe datum prikken waarop het u wél uitkomt. Het is zeer belangrijk om de periodieke controles te laten verrichten voor uw eigen veiligheid. Zo kunnen wij koolmonoxidevergiftiging voorkomen. Een ander voordeel van periodiek onderhoud is dat uw ketel ook nog eens een aantal jaar langer mee gaat.

Afspraak maken

U kunt eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden maar ook als u een afspraak met één van onze loodgieters wilt inplannen. Kunt u ons niet direct bereiken? Dan proberen wij u zo snel mogelijk weer terug te bellen.