Menu

Lekkage? Neem contact op met loodgieter-nijmegen.nl

Loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar als u met spoed een loodgieter nodig heeft in Nijmegen of omgeving. U kunt direct met ons contact opnemen door te bellen en u wordt dan zo snel mogelijk geholpen. Door een lekkage op tijd te ontdekken, kunnen wij snel en eenvoudig het probleem oplossen. U kunt ons iedere dag in de week bellen als er een spoedreparatie gedaan moet worden. Wordt er niet opgenomen? Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk weer terug.

Diensten loodgieter-nijmegen.nl

Naast voor spoedgevallen kunt u ook bij loodgieter-nijmegen.nl terecht voor het installeren of onderhoud van uw CV ketel. Een cv ketel gaat twaalf tot vijftien jaar mee. Het is wel een grote kostenpost maar gaat dan ook langdurig mee. Bovendien hoe nieuwer uw ketel, hoe meer u bespaart op uw energierekening. Een ander voordeel van een nieuwe ketel is dat uw woning sneller op temperatuur is en dat de waarde van uw woning ook nog eens stijgt als u eventueel uw woning wilt verkopen. Naast het installeren van een nieuwe ketel, kunt u ook bij ons terecht voor de onderhoud van uw cv. Dit is belangrijk om het risico om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Door de jaarlijkse onderhoud worden eventuele problemen eerder opgespoord en kunnen wij escalatie van de problemen voorkomen. Als u een nieuwe ketel heeft hoeft u dit niet jaarlijks te doen, vaak is dan eens per twee jaar genoeg. Is uw ketel toch al wat ouder? Dan raden wij aan om toch wel minimaal éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door één van onze professionele loodgieters.

Onderhoudscontract

Wij begrijpen dat het lastig is om precies bij te houden wanneer de laatste onderhoudsbeurt was van uw ketel. Daarom kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar uw jaarlijkse controle. Hierbij houden wij bij wanneer uw ketel weer aan een onderhoudsbeurt toe is. Wij prikken een datum voor u en laten het u weten wanneer één van onze loodgieters langs komt. Komt de geprikte datum niet uit? Dan kunt u online eenvoudig en snel een nieuwe datum prikken.