Menu

Mooie hippe deurkrukken bestellen

Je deurkrukken, beter gekend als deurklinken, hebben af en toe nood aan een vervanging. Na een aantal jaar merk je dat ze vervagen, verroesten of dat je ze gewoon niet meer schoon kunt maken.

Zoals heel wat andere hebben, kan het zijn dat ook jij erg weinig tijd hebt om een winkel binnen te springen en dan een deurklink te kiezen dat bij je interieur past. Hiervoor hebben we een gemakkelijke oplossing: de klinken bestellen.

Online bestellen is de nieuwe hype

Sinds de COVID-19 pandemie merk je misschien zelf ook dat je meer online bestelt dan dat je fysiek ergens heen gaat. Dit geldt ook als je aan het renoveren bent. Je vindt veel materialen en gereedschappen online zoals hout, vijzen, pluggen, deuren… en natuurlijk ook deurklinken. Dit gaat allemaal gemakkelijk via sites van doe-het-zelf zaken.

Om deurkrukken bestellen zijn er verschillende sites zoals hubo.be, zelfbouwmarkt.be, dedeurklinkenshop.be enzovoort. Voor ons is er toch één site dat onze ogen uitsteekt en dat is ostiumhome.com.

Wat is ostium home?

Zoals je ondertussen wel zal weten, kan je op deze site deurkrukken bestellen. Naast dat kun je er ook een bijpassend rozet bij kopen. Je hebt op ostium home verschillende modellen en kleuren. De modellen bestaan uit vierkanten en ronde deurkrukken. Je kan ze in het zwart, goud, zilver en nikkel bestellen. Ook de rozetten vallen in deze kleur te bestellen. De deurkrukken zijn gemaakt uit aluminium en RVS (roestvrijstaal). Zo kan je ze schoonmaken zonder na een tijd met roestplekken te zitten. Vervolgens varieert de prijs hiervan tussen 20 en 30 euro. Ten slotte geeft deze site ook nog enkele tips mee over hoe je er het beste zorg voor draagt en ze zo langdurig kunt behouden.

Waarom kan je het best voor deurkrukken kiezen?

Ondanks we vaak in de volksmond het woord een deurklink gebruiken is er toch een verschil met deurkrukken. De deurklinken zijn het ouderwetse ronde model dat je nu vaak nog op tuinhekken en poorten ziet maar nog zelden binnenhuis. Een deurkruk is een vierkant model dat tegenwoordig beter past bij het moderne interieur van een huis.  Daarom raadt ostium home aan om de deurkrukken te bestellen zodat je je huis perfect kunt aankleden.